La Notícia: NOBULL nou patrocinador dels CrossFit Games

Després de setmanes d’especulacions sobre el nou patrocinador dels Games, després de la marxa de Reebok, CrossFit ha anunciat avui que NoBull serà el nou patrocinador dels CrossFit Games.

La marca de material esportiu per a entrenament serà la nova imatge dels Games, la durada del contracte serà de tres anys mínim.

A més de ser el principal patrocinador dels Jocs, NoBull passarà a ser el proveïdor oficial de calçat i roba de CrossFit®.

Com a dada curiosa, destaca que la marca amb seu a Boston, va ser fundada per dos ex empleats de Reebok, a qui ara substitueixen.

L’acord otorga a NoBull drets exclusius per utilitzar la marca registrada de CrossFit per produir looks esportius, situació que fins ara no podia explotar i el nombre de conjunts era limitat.

Aquestes són les paraules d’Eric Roza en el comunicat adjunt que anunciava la notícia sobre NoBull:

«NoBull és la principal marca de calçat i roba sorgida de l’ecosistema de CrossFit, que ha inspirat a milers d’empreses a tot el món. Els meus amics Marcus i Michael van crear NoBull guiats per la seva passió pel CrossFit i amb l’objectiu de crear (una marca de) calçat i roba per als entrenaments més exigents. En poques paraules. CrossFit corre profundament en la sang i la cultura de NoBull.

Vaig descobrir NoBull per primera vegada fa quatre anys, i al poc temps, ja alternava tres parells de sabates diferents i els regalava als meus amics i familiars. […]

NoBull, a l’igual que CrossFit, vol dir treball dur, sense excuses ni dreceres. El CrossFit té una filosofia que és simple, elegant i sorprenentment eficaç en el seu origen. Quan dues empreses alineades darrere dels mateixos principis bàsics s’uneixen, no se sent com un tracte, se sent com una unió.

Estic encantat de donar la benvinguda a NoBull com a patrocinador principal dels CrossFit Games. I espero treballar amb NoBull per introduir una línia completa de roba per CrossFit de classe mundial en els propers mesos. «

Detalls de l’acord entre NoBull i CrossFit
CrossFit ha confirmat que els CrossFit Games 2021 oferiran la quantitat en premis més gran de la història, una nota destacada del que serà la seva col·laboració.

Encara que no se sàpiguen quantitats exactes sobre aquests pagaments, a l’sembla, una font pròxima de les negociacions assegura que l’acord conté a l’almenys vuit xifres per als propers tres anys.

De moment no es coneixen molts més detalls de l’acord.

Una cosa bona. Al contrari que va succeir amb Greg Glassman, la nova direcció de CrossFit sembla no voler comprometre a un llarg termini amb els seus patrocinadors.

Eric Roza és un gran home de negocis, i sap bé els avantatges i inconvenients que tindria tornar a el contracte anterior que CrossFit mantenia amb Reebok.

 

Font: https://www.zonawod.com/nobull-patrocinador-crossfit-games/