L’Article: Els Abdominals NO es fan al gimnàs

Jo també ho creia!

Durant molts anys he cregut que per tenir un bon “six pack” m’havia de matxacar a fer abdominals al gimnàs, però no, això no és cert, o no ben bé del tot.
Aquesta reflexió bé donada pel resultat de l’enquesta que us vam enviar fa uns dies a tots vosaltres, en la qual, a la pregunta: “quin tipus de classe us agradaria afegir a la programació de Roxe“, amb un tant per cent molt important va sortir la de CORE, una classe que molts de vosaltres creieu que és específica per als abdominals, però que engloba molts altres grups musculars.
I és que em d’entendre que per moltes hores que dediquem a l’entrenament de la nostra zona mitja, aquesta no obtindrà els resultats desitjats si no portem una alimentació adequada, si no respectem els temps entre àpats i si el nostre descans no és el suficient com per permetre un desenvolupament muscular apropiat.
La musculatura abdominal està implicada en la majoria dels nostres moviments quotidians i a nivell de CrossFit, a diferència del gimnàs convencional, els treballem a cada classe, tant directa, com indirectament. En cada moviment gimnàstic, en cada exercici de força, en cada aixecament de barra, en cada salt al calaix, hi ha una activació de la nostra franja abdominal, perquè no aïllem músculs, treballem tot el cos, en cada sessió. Per tant, només em de cuidar els nostres hàbits, perquè el treball, el fem

Xevi Moyano Co-Owner & Coach